26/04/2005

Logboek

Het logboek richt zich naar allen die onze verdwenen collega’s in gedachten dragen en hen doen voortleven in een hoekje van hun hart. Ik wilde vooral hulde brengen aan onze vrienden door voor hen deze Skynetblog te bouwen. Ik wil geenszins reclame maken rond hun moordenaars, die in onze ogen nooit genoeg voor hun wandaden zullen boeten. Men zegt dat men niet in het verleden moet leven, maar sommige herinneringen kan men gewoon niet opzij schuiven… herinneringen aan gebeurtenissen die nooit vergeven zullen worden omdat de Stuiversstraat voor altijd gegrift zal blijven in de gedachten van de anciens.

Persoonlijk heb ik het geluk gehad om enkele jaren samen te werken met Marcel in Schaarbeek, op het Colignonplein. Jacques heb ik slechts enkele maanden gekend, voldoende tijd om te ontdekken dat hij een goeie kerel was.

Neem mij niet kwalijk voor de kwaliteit van bepaalde foto’s, ik heb ze gescand van krantenknipsels en boeken die ik heb bijgehouden over het tragisch moment. De foto’s zullen alleszins nooit de beelden doen vervangen die in onze gedachten voorbij trekken.


21:18 Écrit par Le Poilu | Lien permanent | Commentaires (0) |  Facebook |

Les commentaires sont fermés.